Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sizin için yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu yapının muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine Yangın Kapısı özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + ekip seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara usturuplu şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; makam adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kol strüktürsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut sair bir müstacel durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Muvaffakiyetlı bir tahliye planı, yer sarsıntısı, yığın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page